Karanlık?

Gizlilik Politikası

Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız

KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Yukarıda sayılan haklarınızı kullanmak üzere mangacim.com@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Mangacim.com Gizlilik Politikası

Mangacim.com, kullanıcılarının gizliliğini korumayı taahhüt eder. Bu Gizlilik Politikası, Mangacim.com’u ziyaret eden ve kullanan kullanıcıların kişisel bilgilerini nasıl topladığımızı, kullandığımızı ve paylaştığımızı açıklar.

Kişisel bilgiler nelerdir?

Kişisel bilgiler, ad, soyad, e-posta adresi, posta adresi, telefon numarası ve IP adresi gibi sizi tanımlayan bilgilerdir.

Mangacim.com hangi kişisel bilgileri toplar?

Mangacim.com, aşağıdaki kişisel bilgileri toplayabilir:

  • Kayıt bilgileri: Mangacim.com’a kaydolduğunuzda, ad, soyad, e-posta adresi ve şifre gibi bilgileri sağlarsınız.
  • Kullanım verileri: Mangacim.com’u ziyaret ettiğinizde, hangi sayfaları görüntülediğiniz, hangi bağlantıları tıkladığınız ve ne kadar süreyle sitede bulunduğunuz gibi bilgileri toplarız.
  • Cihaz bilgileri: Mangacim.com’u bir cihazdan ziyaret ettiğinizde, cihazın türünü, işletim sistemini ve IP adresini gibi bilgileri toplarız.

Mangacim.com kişisel bilgileri neden toplar?

Mangacim.com, kişisel bilgileri aşağıdaki amaçlar için kullanır:

  • Hesabınızı yönetmenize yardımcı olmak: Mangacim.com’a kaydolduğunuzda, hesabınızı yönetmenize yardımcı olmak için kişisel bilgilerinizi kullanırız. Bu, hesabınızın güvenliğini korumak, size kişiselleştirilmiş içerik sunmak ve size hizmetler sağlamak için gereklidir.
  • Web sitemizi geliştirmek: Kullanım verilerinizi kullanarak web sitemizi geliştirmemize yardımcı olursunuz. Bu, sitenin performansını ve kullanılabilirliğini iyileştirmemize yardımcı olur.
  • Size pazarlama mesajları göndermek: Size ilginizi çekebilecek ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama mesajları göndermek için kişisel bilgilerinizi kullanırız. Bu mesajları almayı reddetme seçeneğiniz vardır.

Mangacim.com kişisel bilgileri kimlere paylaşır?

Mangacim.com, kişisel bilgilerinizi aşağıdakilerle paylaşabilir:

  • İş ortakları: Mangacim.com, size hizmet sunmak için iş ortaklarıyla çalışır. Bu iş ortakları, kişisel bilgilerinizi, size hizmet sağlamak için gerekli olduğu ölçüde kullanabilir.
  • Hukuki zorunluluk: Mangacim.com, kişisel bilgilerinizi, yasal bir yükümlülük olduğunda veya yasalara uymak için gerekli olduğunda paylaşabilir.

Kişisel bilgilerinizi nasıl koruyorsunuz?

Mangacim.com, kişisel bilgilerinizi korumak için aşağıdaki güvenlik önlemlerini alır:

  • Kişisel bilgilerinizi şifreleriz ve güvenli sunucularda saklıyoruz.
  • Kişisel bilgilerinize erişimi yalnızca yetkili personelimizin olmasını sağlıyoruz.
  • Kişisel bilgilerinizi düzenli olarak gözden geçiriyoruz ve gerekli güvenlik güncellemelerini yapıyoruz.

Kişisel bilgilerinize erişme ve bunları değiştirme

Kişisel bilgilerinize erişmek ve bunları değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Mangacim.com’a giriş yapın.
  2. Hesap sayfanıza gidin.
  3. Kişisel bilgilerinizi görüntüleyin ve değiştirin.

Kişisel bilgilerinizi silme

Kişisel bilgilerinizi silmek için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Mangacim.com’a giriş yapın.
  2. Hesap sayfanıza gidin.
  3. Kişisel bilgilerinizi silin.

Çocukların gizliliği

Mangacim.com, 13 yaşın altındaki çocukların kişisel bilgilerini bilerek toplamaz.

Gizlilik Politikasında değişiklik yapma

Mangacim.com, Gizlilik Politikasını zaman zaman değiştirebilir. Bu değişiklikleri web sitemizde yayınlayacağız.

Gizlilik Politikası hakkında sorularınız varsa

Gizlilik Politikası hakkında sorularınız varsa, lütfen bize [e-posta adresi] adresinden e-posta gönderin.